Monday, February 26, 2024
HemGolf2024 Sony Open: Vad finns i Gary Woodlands golfbag?

2024 Sony Open: Vad finns i Gary Woodlands golfbag?

Gary Woodland är verkligen en inspiration. Efter att ha genomgått en kraniotomi för mindre än fyra månader sedan för att behandla sina hjärntumörer, har PGAT-proffset redan gjort en återgång till konkurrenskraftig golf. Han spelar just nu upp det vid 2024 Sony Open på Hawaii. Även om han satt på T91 efter den första omgångens slutförande, är han säkert en inspiration att minnas.

Amerikas favoritvideo idag

Efter att ha haft flera sömnlösa och rädsla nätter är fansen nyfikna på att veta golfarens val av arsenal för att göra sin efterlängtade comeback. Intressant nog har vi ett svar för alla val av arsenal i detta proffs!

Vilken utrustning förlitar sig Gary Woodland på på Hawaii?

En adekvat kombination av handplockad golfutrustning driver Woodlands spel. Hans val av en kraftfull uppsättning golfklubbor är en av anledningarna till att 39-åringen aldrig misslyckas med att resa sig ur askan som en fenix. Han använder 4-PW järn, nämligen Cobra King MB med KBS Tour C-Taper 130X skaft.

Utöver sitt intressanta val av förare använder 4X PGA Tour-vinnaren även Cobra Aerojet LS (9 grader) med Fujikura Ventus TR 7X-skaftet, som är en förare speciellt gjord för golfare med lågt handicap.

Intressant nog använder US Open-vinnaren 2019 både 3-trä och 5-trä för att fullända sina slag. Om han håller fast vid bytet till Cobras utrustning berättar hans val av fairway woods en liknande historia. Han använder Cobra Aerojet LS (13,5 grader) 3-woods med UST Mamiya LINQ-skaftet och Cobra LTDx LS (20,5 grader vid 19) 5-woods med UST Mamiya LINQ-skaftet.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av COBRA Golf (@cobragolf)

Dessutom väljer 4x PGAT-vinnaren att hålla fast vid Scotty Camerons putters som är precisionsfrästa i USA till extremt snäva toleranser. Han använder deras Scotty Cameron Timeless Prototype-putter för sina obefläckade puttvågar. Han kan dock byta till Cobra Golfs nya 2024-lansering av Darkspeed-kollektionen för några av hans val under de kommande dagarna, specifikationer om vilka man fortfarande väntar på.

Men vad är kombinationen av golfbollar och wedgar som hjälper honom att skjuta sina nästan perfekta slag?

Wedges och Titleist-bollen som Woodland väljer

En djupdykning i denna PGAT-inspirerande sensation avslöjar att han, som de flesta av hans motsvarigheter i golfvärlden, väljer att hålla sig till Titleist när det kommer till sitt val av golfboll. Han använder märkets populära modell, Titleist Pro V1x, för sina oklanderliga bilder.

Det berömda proffset får också sina wedgar från Titleist. Dessa är Titleist Vokey SM9 (52-08, 56-10) wedges och Titleist Vokey WedgeWorks (60) med KBS Tour C-Taper 130X skaft. Hans val för att behålla sitt skarpa utseende i både kläder och skor förblir Puma.

Är du exalterad över att se Woodlands återkomst till greenerna? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär