Wednesday, February 21, 2024
HemGolf2024 Sentry Tournament of Champions: Väderrapporter för Kapalua utforskade

2024 Sentry Tournament of Champions: Väderrapporter för Kapalua utforskade

Vakten är tillbaka! Den kommande uppgörelsen är ett av de mest spännande Tour-evenemangen, eftersom det är en gardinhöjare för den nya säsongen. Tillsammans med värd för några av de mest sensationella golfarna, äger turneringen rum på en av de vackraste banorna, Kapalua Plantation, som ligger i det tropiska paradiset Hawaii. Helgen från 4 januari till 7 januari erbjuder en fantastisk möjlighet för golfare och fans att fly vinterbluesen och njuta av Mauis väder.

Amerikas favoritvideo idag

Den Hawaii-baserade banan erbjuder fantastisk utsikt över Stilla havet och West Maui Mountains. Men tillsammans med trevligheter är banan också utmanande och testar golfarnas färdigheter. Mauis väder är något oförutsägbart, och hur kommer det att se ut den här veckan med PGAT-proffsen på start? Regnig? Solig? Låt oss ta reda på det!

Kommer golfare att få bevittna trevligt Hawaii-väder på Sentry 2024?

Om du planerar att delta i turneringen live har vi goda nyheter! Vädret förväntas nästan bli behagligt, utan några större hinder. Enligt PGA-tourens rapporter kommer vädret att bli mestadels regnigt; förväntningarna är olika för alla fyra dagarna, med något större chanser att regna under helgen.

Sammantaget kommer temperaturen att variera från 70°F till 80°F på alla fyra dagar. Vinden förväntas variera från svag till måttlig, från öst-nordostlig riktning. Vädret skulle vara behagligt den 4 januari, och det finns bara 7 % risk för regn. Temperaturen skulle vara nästan 78°F.

Fredagens väder ser nästan ut som i torsdags, med bara en mindre justering av risken för regn. Det är något mindre risk för regn den andra dagen. Vädret ser dock annorlunda ut de två sista dagarna av evenemanget, med jämförelsevis högre chanser för regn.

Väderprognos för third och sista omgångar

Den tredje dagen av turneringen kan bevittna vissa störningar. Det finns en 17% risk för regn med en temperatur på 78°F. Det skulle också vara fuktigt den dagen. Den sista omgången är planerad till söndag, och vädret förutspås vara soligt hela dagen. Det finns bara 15 % risk för regn, och det är ungefär 68 % fuktigt.

Detta innebär att fans kan njuta av att se golfen utan att behöva oroa sig för att bli blöt eller kall. Fans kan också utforska de vackra omgivningarna i Maui utan några obehag.

Tiger Woods utträde på 500 miljoner dollar: Tidslinjen för Tiger-Nike-partnerskapet undersökt

The Sentry kommer att vara ett perfekt sätt att börja det nya året med lite nöje och spänning. Om du är ett golffantast, en naturälskare eller en solsökare, kommer du inte att ångra din resa till Hawaii för att bevittna återkomsten av säsongen 2024 av PGA Tour.

RELATED ARTICLES

Mest populär