Wednesday, February 21, 2024
HemAaron Schatz2024 NFL-heder: Vem är Aaron Schatz, journalisten som inte röstade på Lamar...

2024 NFL-heder: Vem är Aaron Schatz, journalisten som inte röstade på Lamar Jackson och fick släng av Stephen A. Smith?

Lamar Jackson fick en smutskastning från Aaron Schatz och som sådan är NFL-journalisten det mest populära just nu. Jackson, quarterback för Baltimore Ravens, blev den mest värdefulla spelaren för andra gången efter att ha vunnit priset tidigare 2019. 27-åringen fick över 49 av de 50 rösterna, med 1 röst till Josh Allen från Buffalo Bills. Dessutom, om det inte vore för Schatzs 1 röst mot Jackson, hade han kunnat vinna priset med enhällighet, vilket har gjort fansen mer upprörda än någonsin.

Jackson har haft en imponerande säsong det senaste året. Han kastade ut över 3 678 passningsyards, genomförde 24 touchdowns och rusade i 821 yards. Men även med sådana fenomenala siffror i sitt namn kunde han inte rädda Ravens under söndagens Super Bowl då Mahomes och Kansas City Chiefs slog dem i AFC Championship-matchen. Men han kommer åtminstone att kunna se tillbaka på den här säsongen med MVP-titeln i sitt namn, förutom Aaron Schatz som står inför musiken för sin kontroversiella omröstning.

Aaron Schatz blir utropad av Stephen A. Smith för att han inte röstade på Jackson som MVP

NFL-världen togs med storm när Lamar Jackson inte var den självklara rösten för MVP enligt Aaron Schatz. Fansen och framstående medlemmar av sporten tog flera skott mot journalisten, inklusive Stephen A. Smith. Även om situationen inte längre var oroande, när Jackson fick titeln som MVP för säsongen 2023, misslyckades den kontroversiella journalisten fortfarande inte att fånga både publikens och analytikernas uppmärksamhet.

Stephen A. Smith ropar ut Aaron Schatz som den enda väljaren som inte gav Lamar Jackson en första plats MVP-röst:

“Det var en dum homerröst av den personen, förmodligen rädd för att gå tillbaka i omklädningsrummet om han hade röstat emot Josh Allen…” pic.twitter.com/u9GCpQ2e38 https://t.co/OCEt04j21T

— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) 9 februari 2024

Aaron Schatz är chefredaktör för Football Outsiders, en webbplats som startade i juli 2003 som fokuserade på en utvecklad form av statistisk analys av NFL. Mer än så, han är ett namn som är ganska framträdande inom sportjournalistikbranschen men som har drabbats av allvarliga motreaktioner sedan han höll ut på quarterbacken för Baltimore Ravens. Han var den enda väljaren som slutade avvisa Lamar Jackson och nu betalar priset för det.

Som svar på sin kontroversiella omröstning tog Stephen A. Smith till mikrofonen och sa: “Det var en dum homerröst av den personen, förmodligen rädd för att gå tillbaka i omklädningsrummet om han hade röstat emot Josh Allen. Det kompromissar med allt. Man måste vara objektiv om vem man röstar och det där är pinsamt.”

Med fler kontroverser som uppstod mot hans namn, hade Aaron Schatz ett svar på alla hatstormar mot hans namn också.

Aaron Schatz förklarar sin kontroversiella röst och motiverar valet av Josh Allen i ett uttalande

Det är uppenbart att namnet på Aaron Schatz är etsat på alla Lamar Jackson-fans för tillfället. Med en sådan exceptionell säsong verkar fansen inte förstå varför Schatz skulle välja Allen framför Jackson. Men i ett försök att presentera sitt försvar, kom Schatz med sin egen uppsättning skäl för att välja Allen och varför.

Ute på middag så jag kan inte sitta på Twitter. Men jag vet att min valsedel är kontroversiell, så jag skrev om det. https://t.co/5FJbpybdZm

— Aaron Schatz (@ASchatzNFL) 9 februari 2024

Schatz utfärdade ett uttalande som sa: “Det är ingen tvekan, Lamar Jacksons säsong var imponerande. Jag litar på filmstudiefolket som tror att han aldrig har varit bättre som passer, även om hans siffror var bättre 2019. Han bearbetar bättre. Han kastar boll bättre. Han slår de där tuffa kast utanför siffrorna bättre. Lamar Jackson klarar syntestet.”

Han fortsatte vidare och tillade, “Men Josh Allen och Dak Prescott klarar syntestet också. Dessa är alla begåvade quarterbacks. Jag är en statisk kille. Jag ska titta på statistik. Det råder ingen tvekan om att Josh Allen och Dak Prescott hade bättre säsonger än Lamar Jackson med nästan alla avancerade mätvärden du kan titta på.” Således, även om han kritiseras för sin röst, presenterade han ett ganska giltigt argument trots att tidvattnet vände mot honom.

Läs mer: “People Think I am Slow”: Patrick Mahomes stänger av löpande spelproblem, avslöjar “hemligheter” innan Super Bowl

Vad tyckte du om Schatz kommentarer? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

Posten 2024 NFL Honours: Who Is Aaron Schatz, journalisten som inte röstade på Lamar Jackson och fick smäll av Stephen A. Smith? dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär