Saturday, December 9, 2023
HemGolf'2024 Masters Champ': Optimism griper nätanvändare när Tiger Woods gör en häpnadsväckande...

‘2024 Masters Champ’: Optimism griper nätanvändare när Tiger Woods gör en häpnadsväckande karriärbekännelse mitt i rykten om comeback

Det finns en anledning till att Tiger Woods kallas bäst i spelet. Nivån av färdigheter och tekniker som visades av golfaren på banan gjorde det möjligt för honom att samla de många utmärkelser han har nu. Men han är fortfarande en människa i slutet av dagen, och pressen hamnar ibland på proffsen.

Men det sätt på vilket han hanterade de stigande spänningarna på greenerna är det som höll honom isär under alla dessa år. Hall of Famer gick nådigt vidare och avslöjade en av de “enkla” hemligheterna bakom hans framgång vid evenemangen, särskilt de stora. Och fansen kunde inte få nog!

Tiger Woods recept för hans 27 år av framgång

Idrottare som Woods, som har totalt 82 PGA Tour-vinster, inklusive 15 majors i hans namn, är sällsynta i sportvärlden. De flesta av hans stora segrar på greenerna kan spåras ner till ett viktigt skott som gjordes under en viktig del av spelet. Och som ett resultat av detsamma kan stress uppstå i sådana situationer.

En video laddades upp av TaylorMade Golf på deras Instagram-handtag som visade ett ungt fan som frågade proffset om hur han “hanterar trycket.” 47-åringen, på frågan, avslöjade hur han gör sina “övningar så intensiva”. Dessutom avslöjade 15X major-mästaren hur han håller ett “lite fönster” under sina träningspass där han spelar rollen som kommentator eller skapar en situation som om atleten faktiskt är mitt uppe i ett viktigt spel. Han nämnde hur “att röra upp känslor” som han skulle känna under ett viktigt ögonblick hjälpte honom att möta samma sak när det kom.

För att fortsätta med sitt svar, mindes 82X PGA Tour-proffset hur han “växte upp som alla barn som försökte göra puttar mot Jack Nicklaus, Bobby Jones”, och dubbade det som “roligt”. Dessutom såg han till att påpeka hur man skulle avsluta dagen “på en positiv ton… på en hög” samtidigt som han rådde ynglingen att fortsätta öva tills han gör skottet. Mr. T uttryckte sin kärlek till att trolla fram utmaningar i hans huvud, som hjälpte honom att stanna i toppen, som att spela i majors, mot sina hjältar, eller göra ett exceptionellt hårt slag in på “fairway of the narrowest US Open” man har någonsin sett.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av TaylorMade Golf (@taylormadegolf)

Det här är gyllene ord för en idrottare som strävar efter att göra en prestation som liknar Woods eller som hoppas kunna ta sig in i spelet. Och samhället tog videon ganska bra.

Kommer den hemliga hjälpa till att vinna Woods hans 2024 Masters?

Instagram-inlägget fick in en frenesi av kommentarer från många av hans följare och människor i golfvärlden. Allt från att önska en comeback till att uttrycka sin tillgivenhet för legenden, svaren var en njutning att se. Låt oss ta en snabb titt på några av dem.

Mitt i rykten om comeback når Tiger Woods sin “lägsta” punkt hittills när 47-åringen drabbas av ett massivt bakslag i karriären

Hall of Famer, efter sin olycka 2021, gjorde ett framträdande på Masters under åren som följde. Han avslutade T47 2022 medan han drog sig tillbaka på grund av fotledssmärtor året därpå. Men många är i väntan på hans återkomst när ett fan kommenterade, “Titta på din mästare 2024.”

En annan supporter var av samma åsikt när han svarade på liknande sätt på videon. Och tittar man på proffsens tillstånd, har han all anledning att vara glad eftersom han sa, “om han tar upp det hos mästarna, kommer jag att vara glad.”

Golfarens ord kan inte förbises på grund av mängden utmärkelser han har fått i sporten. Och en supporter uttryckte sitt godkännande för 47-åringen och hans metoder när han kommenterade: “TW Tiger Woods Bra sagt bra gjort.”

En annan följare uttryckte sitt godkännande för detsamma som han nämnde hur att göra enligt proffset sa är nyckeln till att bli bra i vilken sport som helst som idrottaren spelar i samtidigt som han har roligt med densamma. Fansen svarade: “Att försöka replikera miljön i din träning OCH att ha kul med det är det.”

Här kommer det roliga avsnittet av kommentarerna. Ett fan nämnde hur han misstog videon för en bild av legenden på dåligt humör när han sa: “Jag hade avstängt ljudet och trodde att det här bara var en bild på en tiger som såg förbannad ut.”

Genom videoklippet fick vi se exakt vad som går igenom Mr.T:s sinne och vad som har hjälpt honom att bli en av GOAT.S i golfvärlden. Vad tyckte du om hans råd? Dela dina tankar nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär