Saturday, January 28, 2023
HemGolf2022 PNC Championship starttider och parningar: Tiger Woods, John Daly och andra...

2022 PNC Championship starttider och parningar: Tiger Woods, John Daly och andra parningar i första omgången avslöjade

Spänningen i uppvisningsmatchen som avslutades förra veckan har fått fansen tillbaka i golfandan. Den efterlängtade matchen, PNC Championship, börjar denna vecka. Evenemanget fungerar som en av de mest underhållande och hjärtvärmande händelserna på turnén. Med proffs som går ihop med sina familjemedlemmar och tävlar mot andra lag, kommer det garanterat att fyllas med dramatik och spänning.

PNC Championship är PGA Tours sätt att fira familjen. Ritz-Carlton Golf Club i Orlando, Florida, är värd för evenemanget i år, där lagen tävlar i en 36-håls scramble under två dagar, med början den 17 december.

Starttider och sammankoppling för första dagen av mästerskapet

The Tour släppte nyligen utslagstider för omgång ett för varje lag. Starttiderna sträcker sig över 2 timmar. Tiger Woods och hans son Charlie Woods, den mycket efterlängtade duon, startar sist, strax efter kl. De får sällskap av Woods förra veckans konkurrent, Justin Thomas, som spelar tillsammans med sin pappa, Mike Thomas. Den fullständiga listan över starttider är som nedan:

TIME (lokal tid) SPELARNAMN
10:05 Team Duval, Lagpris
10:18 Team Singh, Team Faldo
10:31 Team Cink, Team Leonard
10:44 Team O’Meara, Team Lehman
10:57 Team Furyk, Team Langer
11:10 Lagspelare, Team Trevino
11:23 Team Spieth, Team Korda
11:36 Team Daly, Team Harrington
11:49 Team Sorrenstam, Team Kuchar
12:02 Team Woods, Team Thomas

Konkurrenskraften för PNC Championship-fältet

Evenemanget ser ett starkt fält av 20 proffs och deras familjemedlemmar som tävlar. Spelare som spelar på PGA Tour, PGA Tour Champions och LPGA Tour parar sig med en familjemedlem och tävlar om $200 000 kontantpriset och titeln. Bland dem finns också titelförsvararna, John Daly och hans son, John Daly II.

Tiger Woods och hans son vill också ta en vinst, som knappt missade en seger förra året. Woods återvände till golfen förra veckan på The Match, där han och Rory McIlroy förlorade mot Justin Thomas och Jordan Spieth. Han kommer utan tvekan att försöka lösa sig själv med en enastående prestation vid evenemanget.

Justin Thomas kommer också att se fram emot att återta titeln som han och hans far vann 2020. Han skulle nästan säkert också vilja lägga till ytterligare en seger över Woods till sitt resultat i år. På fältet ser man också Nelly Korda, som är nummer 1 för kvinnor, tillsammans med sin far, ex-proffsetennisspelaren Petr Korda, som kommer att vilja nöja sig med inget mindre än en vinst.

Eventet är verkligen fyllt med mycket konkurrenskraftiga och skickliga proffs. Vem tror du tar hem vinsten? Lyssna på för att ta reda på det.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär