Saturday, December 9, 2023
HemWwe2 tillfällen där Miz blev mobbad av WWE Legends inklusive JBL och...

2 tillfällen där Miz blev mobbad av WWE Legends inklusive JBL och Chris Benoit

The Miz har varit med i WWE sedan 2004 och gjorde sin huvudlistadebut 2006. Under sin karriär som sträcker sig över nästan två decennier har The Miz gjort och uppnått mycket. Medan Michael Gregory Mizanin spelade karaktären av en självcentrerad goof, hade de första dagarna av hans karriär en helt annan verklighet.

43-åringen gick in i proffsbrottningens värld som outsider efter att ha varit en reality-tv-stjärna. Medan han gick med i WWE för att leva sin dröm om att bli en proffsbrottare, var saker allt annat än en dröm för honom. Faktum är att han blev mobbad av stora namn i WWE som JBL och Chris Benoit. Här är två exempel på hur det var att vara i The Miz skor innan han gjorde det stort.

JBL om diss och mobbning The Miz och att inte vara ledsen för det

När det kommer till mobbning och hajs i WWE är JBL alltid känt för att vara dess affischpojke. John Bradshaw Layfield hade hela tiden fördunklat The Miz och även tvingat honom att klä och byta om i korridorerna. Faktum är att han också öppet erkände det men sa att han inte alls är ledsen för det.

Enligt JBL, “hade jag The Miz? Oh ja! Många människor vill prata om mig och min grumling. Ja det gjorde jag. Jag ber inte om ursäkt för det överhuvudtaget.” Han sa att på sin tid var detta normen och det hjälpte faktiskt nykomlingarna. JBL tillade också att även om han dissade The Miz, gav han honom också massor av råd.

Bröt Gunther WWE:s heliga 4:e mur för att riva The Miz i ett elektriskt RAW-segment på måndagskvällen?

JBL hävdade att han såg stor klackpotential i Miz och bara ville ha bra saker för honom. Även om JBL kan ha hjälpt Miz, verkar det som en väldigt dyr undervisningsavgift att förvisa en brottare från omklädningsrummet. JBL var inte den enda personen som tvingade ut The Miz ur omklädningsrummet. Faktum är att Chris Benoit anklagade honom för något absurt och bad honom att lämna också.

Den vilda anklagelsen om att smutsa ner Chris Benoits väska med mat

The Miz har beskrivit sitt oönskade och obehagliga möte med den bortgångne WWE-brottaren Chris Benoit vid en hel del tillfällen. A-listan WWE Superstar småätade en gång kyckling i omklädningsrummet och skötte sitt eget. Men Benoit gick in i omklädningsrummet och anklagade Miz för att ha tappat matsmulor på sin väska.

På tal om den här frågan hade The Miz en gång sagt: “Han går, dude, du har precis grejer över hela min väska. Jag går, jag tror fortfarande inte att jag har grejer på hans väska, men jag var med, jag var, förlåt, jag ber om ursäkt. En annan person kom in. Åh, du har grejer i hans väska. Hur kunde du göra så?” The Miz trodde först att Benoit och den andra killen (Scott Armstrong) skämtade.

Men Benoit var ganska seriös och förvisade faktiskt The Miz från WWE omklädningsrum. Miz kunde inte tro att anklagelsen riktades mot honom. Å andra sidan sa The Miz att Benoit fick det att verka som att han smetade kyckling överallt. Dessa kontinuerliga utsparkningar från omklädningsrummet bådade inte gott för The Miz.

I själva verket var han också tvungen att använda toaletterna avsedda för publiken istället för de som tilldelats brottare.

För närvarande är han redo att möta Gunther i Survivor Series för Intercontinental Championship. Vad är dina tankar om The Mizs tidiga dagar i WWEs omklädningsrum? Låt dem flöda i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär