Sunday, December 10, 2023
HemWwe2 skäl till varför 28-åriga Luchador kan ersätta Rey Mysterio som WWE:s...

2 skäl till varför 28-åriga Luchador kan ersätta Rey Mysterio som WWE:s nästa högtflygande stjärna

Ingen visste vem Oscar Rubio var förrän han tog på sig sin varumärkesmask. Nu är en av WWEs största tillgångar, Rey Mysterio, någon som den unga generationen stjärnor ser upp till. Kampanjen försökte återskapa framgången han nådde genom att hitta en efterträdare att fylla i hans skor. Men WWE misslyckades när de provade det med Sincara eller Kalisto. WWE kan dock omedvetet ha hittat Rey Msyterios efterträdare, och till och med Lucha Libre själv har erkänt den stigande stjärnan.

Efterträdare till Rey Mysterio hittad

För närvarande finns det tre luchadorer på WWE-listan. Den ena är den tvåfaldiga Hall of Famer Rey Mysterio. De andra två är Dragon Lee från SmackDown och A-Kid från NXT. Enligt många har Dragon Lee varit en värdig efterträdare till Rey Mysterio eftersom alla tidigare försök från företaget att skapa en ny stjärna i vardande har misslyckats. Och detta var något som erkändes av Master of Six-One-Nine själv.

I en intervju med MMA Hour sa den mexikanska superstjärnan att han har följt Lee ganska länge nu. Han berättade till och med att han tror att The Boy Wonder har växt sedan hans dagar på NXT. Mysterio tillade vidare, “Han har mycket potential att växa och vara sin egen person. Jag har alltid sagt att det är väldigt svårt att duplicera någon.” Han tror också att när Dragon Lee är redo kommer han att växa till sin egen version av Rey Mysterio och inte en exakt kopia av honom.

Dragon Lee har sett en hastig ökning av efterfrågan på senare tid. Stjärnan hade ställts mot Dominik Mysterio för sin nordamerikanska NXT Championship-titel. Även om han dukade under för nederlag och ådrog sig Rhea Ripleys vrede, fick han applåder för sin prestation i ringen.

“Jag garanterar”: 33-åriga WWE-stjärnan tror att Dominik Mysterio fortfarande skulle bli mästare om han hade gett honom ett “samtal” utan nåd

Det ser ut som att tidvattnet kan ha förändrats för Dragon Lee. Stjärnan gick snabbt över till det blå märket. Betyder det att WWE har hittat deras nya Rey Mysterio?

Är Dragon Lee WWE:s nya Rey Mysterio?

I december 2022 gick Dragon Lee med i WWE-listan. Efter att ha varit en del av NXT blev han snabbt berömmelse och blev den högst betalda stjärnan i varumärket NXT. Detta innebar definitivt att WWE hade större planer för honom. Till 2023 såg fansen den verkliga potentialen hos Dragon Lee. Den 28-åriga stjärnan gjorde sporadiska framträdanden på alla tre varumärkena i WWE. I oktober 2023 gjorde han sitt inträde i SmackDown. Han fick möta den tidigare amerikanska mästaren Austin Theory.

Lee besegrade chockerande huvudrollstjärnan och cementerade sitt namn som permanent medlem i SmackDown. Innan han gick med i WWE hade Lee arbetat på olika oberoende kretsar som NJPW, Ring of Honor och många fler. Med en så stor erfarenhet visste WWE att de kunde satsa på honom. Men de ville vara säkra och gav honom därför lite tid på NXT-listan. Men när han väl har bevisat sitt värde har han fått en knuff från befordran. Tror du att Dragon Lee kommer att vara den som fyller i Rey Mysterios skor?

RELATED ARTICLES

Mest populär