Tuesday, February 27, 2024
HemWwe2 månader efter att ha samarbetat med John Cena har LA Knight...

2 månader efter att ha samarbetat med John Cena har LA Knight igen en chans att paras tillsammans med en annan WWE-legend

LA Knight rider just nu på framgångsvågen i WWE. Laddad med karisma och mikrofonkunskaper har 41-åringen kommit över med fansen på nolltid. Körsbäret på kakan kom när han slog sig ihop med WWE-legenden John Cena för att möta The Bloodline på Fastlane 2023. Nu, med den senaste utvecklingen på SmackDown, kunde vi se honom slå sig ihop med en annan WWE-legend.

Amerikas favoritvideo idag

LA Knight kan hjälpa Randy Orton att ta ner The Bloodline

I det senaste SmackDown-avsnittet bestämde sig Randy Orton för att skriva på med det blå varumärket efter att Nick Aldis lovat honom The Bloodline. The Bloodline är ansvarig för att Orton saknar 18 månaders action i den pågående handlingen. Med Orton som går med i SmackDown och riktar in sig på The Bloodline för lite återbetalning, kommer han att behöva lite backup. Knight är för närvarande inte en del av någon fejd och kan vara den som hjälper Orton.

På SmackDown när Orton skulle fatta sitt beslut blev han hoppad av Solo Sikoa och Jimmy Uso bara för att LA Knight skulle komma till hans räddning.

De två männen kunde slå sig samman för att ta ner Solo Sikoa och Jimmy Uso innan Orton beger sig till stamhövdingen.

RELATED ARTICLES

Mest populär