Wednesday, December 6, 2023
HemBoxing19-årig multimiljardär fick Logan Paul och David Guetta att känna sig som...

19-årig multimiljardär fick Logan Paul och David Guetta att känna sig som “fattiga barn” trots ett kombinerat nettovärde på 195 miljoner dollar

YouTube-sensationen Logan Paul är inte främmande för rikedom och pengar. The Maverick är för närvarande en av de rikaste influencers på sociala medier och expanderar ett affärsimperium som inte ser ut att sakta ner inom kort.

Men inte ens Paul kunde hålla jämna steg med rikedomen som flödade runt på en fest han en gång deltog i.

I det senaste avsnittet av sin podcast tillsammans med gäst- och musikproducenten David Guetta, delade Paul en otrolig historia om tiden då han var på en miljardärs fest. Både Guetta och Paul var inbjudna till denna fest med den förstnämnda som till och med uppträdde live för den rika publiken.

På podcasten sa Paul att Guetta hade erfarenheten av att bli anställd av en miljardär personligen för att uppträda för hans nyårsuppsättning. Dessutom påpekade Guetta då att Paul och han var de enda två personerna i partiet som inte var miljardärer.

“Det som var galet var att varje person därifrån förutom vi också var miljardärer. Vi var de stackars barnen”, sa Guetta.

Han avslöjade sedan att det på middagsfesten fanns en miljardär som bara var 19 år gammal men tjänade en förmögenhet efter att ha sålt sitt företag.

“Jag var på den här middagen alla runt mig var 22, 25, och en miljardär och det var den här ungen han var 19 och mina barn satt vid ett annat bord så jag frågar min granne varför är den här ungen här vid bordet med vi och inte mina barn är som om han är 19 men han sålde sitt företag för 3 miljarder.” han lade till

DYK DYPARE

Trots att de är två av de rikaste kändisarna, verkar Paul och Guettas förmögenhet falla långt ifrån denna unga miljardärs imperium.

Logan Paul och David Guettas nettovärde jämfört med den 19-årige miljardären

Det uppskattas att ‘The Maverick’ har ett netto på cirka 45 miljoner dollar. Guetta å andra sidan har ett uppskattat nettovärde på 150 miljoner dollar. Dessutom, även om vi kombinerar deras nettoförmögenhet uppgår det till 195 miljoner dollar. Detta är mycket mindre än de 3 miljarder dollar som 19-åringen fick efter att ha sålt sitt företag. Skillnaden i belopp är runt 2,8 miljarder, en astronomisk siffra.

Ökningen av nya pengar där miljardärer blir yngre och yngre har sett en förändring i förmögenhetsfördelning. Detta kan ha positiva såväl som negativa som är okända eftersom detta är första gången i historien som miljardärer skapas i så ung ålder.

Vad tyckte du om 19-åringens nettovärde jämfört med Paul och Guetta? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär