Friday, February 3, 2023
HemeSports185 miljarder dollar värd Twitter-ägare Elon Musk hackade en massiv YouTube-streamer Valkyraes...

185 miljarder dollar värd Twitter-ägare Elon Musk hackade en massiv YouTube-streamer Valkyraes kanal? En ny taktik för Tesla-marknadsföring?

Den excentriske miljardären och nyutnämnde ägaren till Twitter Elon musk har anklagats av internetkändisen Valkyrae för att ha hackat hennes kanal. Efter att ha fått sin kanal äventyrad av en anonym hackare, gick streamern till sociala medier för att klaga och peka på teslas vd för detta missdåd.

I onlinestreamingscenen är ett av de största namnen Rachel “Rae” Hofstetter aka Valkyrae. Denna Ex-Twitch-streamer är en av de mest sedda kvinnliga livestreamarna på YouTube. Det har inte gått länge sedan Valkyrae permanent flyttade till YouTube från Twitch. Och ända sedan hennes flytt har hennes kanal bevittnat en betydande boom. Men nyligen äventyrades kanalen av anonyma personer som använde den för att marknadsföra ett av Elon Musk-ägda bilföretag.

Har Elon Musk hackat Valkyraes kanal?

För närvarande streamar och laddar Rachel exklusivt upp innehåll på YouTube. Hennes kanal har mer än 3 miljoner prenumeranter och hennes videor får i genomsnitt 100–500 000 visningar. Hon hade enorma samarbeten med stora namn inom musik- och underhållningsbranschen, som Jimmy Fallon och Machine Gun Kelly.

DYK DYPARE

Nyligen bevittnade många fans en mycket märklig händelse på Valkyraes YouTube-kanal. Kanalens namn ändrades till “Tesla 2024” och videor och strömmar relaterade till Elon Musk och Tesla lades ut på kanalen. Detta väckte många frågor och bekymmer i samhället.

Rachel tog till sociala medier för att ge en uppdatering om situationen. Hon sa, “hackas för närvarande på YouTube och de ändrade mitt användarnamn till Tesla och fortsatte att spela upp en Tesla-video på livestream lol…”. Det fanns inga bevis eller ledtrådar om den person/individer som var ansvariga för detta missöde. Men enligt Valkyrae…

Jag undrade varför jag fick en teslavarning om någon kille när jag inte följer tesla på YouTube.

— LoneWolfSaiyan (@LoneWolfSaiyan1) 10 december 2022

jag var så förvirrad 😭😭 pic.twitter.com/HpGT5YcMi8

— daisy VERA DAY (@nbhdgogy) 10 december 2022

“@elonmusk om du är den som hackar mig, snälla sluta” tillade den bästa kvinnliga streamern på YouTube. I kommentarerna har många andra innehållsskapare rapporterat att samma händelse också hände dem. Populära VTuber Snuffig meddelas“det här hände mig för inte så länge sedan också, samma Tesla-marknadsföringsgrejer”.

Många fans och Twitter-användare översvämmade också plattformen och pratade om den här anonyma hackern som hittills framgångsrikt har hackat många kanaler och gjort samma skitsnack. Än så länge har ingen information om dessa hackare hittats ännu, men många fans tror att detta kan vara ett knep från Tesla själv för att marknadsföra sina kommande projekt eller att något ivrig fan av Elon Musk måste ha gjort detta för att vinna hans uppmärksamhet.

OMG ÄR DETTA HÄNDE MIG men jag var en följare av det hackade kontot!! Det här är vad jag såg klockan 03.00 och fick ett dussin aviseringar från YouTube pic.twitter.com/AGgD0DOAJJ

— Ash 🏳️‍🌈 (hon/hon) (@TheMadAsher) 10 december 2022

elon musk hacka valkyraes youtube-kanal var inte något jag förväntade mig på mitt 2022 bingokort

— 𝐀𝐳𝐢𝐞✨ (@eixzaaa) 10 december 2022

Föreställ dig att du är så i behov av uppmärksamhet att du behöver stjäla någon annans publik för att känna dig hörd. Och att sedan bara erbjuda den uppmärksamheten till någon annan som inte ens bryr sig. Vilken stackare

— shine (@A_dizzy_star) 10 december 2022

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär