Tuesday, February 27, 2024
HemBull Riding18-åriga tjurridningsikonen John Crimbers syster avslöjar sin största rädsla i "Dangerous Sport"

18-åriga tjurridningsikonen John Crimbers syster avslöjar sin största rädsla i “Dangerous Sport”

Tjurridningens rike har sett många ryttare passera genom dess portar, men bara ett fåtal lyckas få fram ett bestående arv. Bland denna elitgrupp finns John Crimbers far, en anmärkningsvärd figur som lämnade en outplånlig prägel på sporten. Hans tio framträdanden vid PBR World Finals underströk hans exceptionella färdigheter och hängivenhet för hantverket. Även om Paulo Crimber nådigt har gått i pension från tjurridning, lever hans arv vidare till nästa generation.

Berättelsen om John Crimber går dock bortom arenan. Ett 18-årigt underbarn som rider på tjurar med en orubblig beslutsamhet att inte bara hedra sin fars arv utan också att skapa ett eget arv. Trots sin unga ålder har Crimbеr redan fångat uppmärksamheten hos många inom tjurridningssamhället. Intressant nog, när 18-åringen fortsätter att rama in fler utmärkelser på sin wall of fame, drog hans syster av gardinerna från hennes största rädsla som sporten innebär.

Rodeo stjärnsysters perspektiv på farorna med tjurridning

Den 30 januari släppte PBRs officiella YouTube-sida ett avsnitt av “Rise To Greatness: The John Crimber Story.” I avsnittet gjorde hans syster en cameo där hon delade: “Det är alltid läskigt eftersom det är en farlig sport.” Med det tillade hon, “Men jag menar, bara att titta på det, det är så spännande att precis när han rider, det är riktigt roligt, om han inte blir skadad, då är det läskigt.”

Rodeostjärnan sa: “Min favoritdel är att jag är den mest avslappnade av mig och min mamma.” Men å andra sidan berättade han om hur hans pappa skulle reagera på att han rider: “Min pappa och min mamma är också värst. Jag tror att min pappa kommer att svimma varje gång jag går vidare. Min mamma är också där borta och bara skriker och sånt.”

Att leva på kanten

I augusti sprack John Crimbеr in på PBR-scenen i Challenger-serien och säkrade en anmärkningsvärd tredje plats. Det var dock i oktober som den 18-åriga sensationen tog en toppseger i Canada Cup Series med ett imponerande resultat på 91,5. Trots att han missade de nationella finalerna, studsade han tillbaka med en fantastisk prestation på Unleash the Beast Event.

Crimbers höjdpunkt var en 89-punkters åktur på Sky Walker, vilket gav honom hyllning som den “största 18-åriga tjurryttaren på planeten Jorden just nu”, enligt en kommentator. Genom att sömlöst kliva in i sin fars skor har John Crimbers bländande framträdanden lagt grunden för en spännande resa som lovar att fängsla rodeo-entusiaster i många år framöver. Tjurridningsvärlden tittar ivrigt på när detta unga underbarn väver sin berättelse och försöker sätta sin prägel på sporten och upprätthålla den stolta tradition som hans far satt upp.

Inlägget 18-årig tjurridningsikon John Crimbers syster avslöjar sin största rädsla i “Dangerous Sport” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär