Saturday, December 2, 2023
HemTennis18-åriga Coco Gauff blev en gång förskräckt när hon blev förvirrad i...

18-åriga Coco Gauff blev en gång förskräckt när hon blev förvirrad i Naomi Osakas “Bikini”-kontrovers – “En av bilderna…”

Det amerikanska tennisäset Coco Gauff är en frispråkig person. Hon är bara en tonåring, men blir ändå aldrig skrämd av linserna som följer henne och tyngden av hennes ord. Gauff yttrar sina tankar med rent självförtroende. Men samtidigt drar hon sig aldrig ifrån att acceptera sina fel. Således lockar fans med både hennes spel och personlighet.

Hon får skurar av tillbedjan från fansen och är en av de mest framstående stigande stjärnorna. Därför skapades en enorm röra för några år sedan när tidningen People misstog henne för Naomi Osaka. Så här reagerade hon på detsamma.

Coco Gauff om att vara förvirrad med Osaka

År 2020 släppte Public en artikel om hur fansen inte var okej med den fyrfaldiga Grand Slam-mästaren Naomi Osaka som poserade i bikini. De förklarade hur folk trodde att hennes bilder förstörde hennes oskyldiga image. En av bilderna de använde var dock på Coco Gauff. “Jag älskar Naomi, men ni använder fel bild i den här artikeln…” påpekade Gauff.

jag älskar naomi men ni använder fel bild i den här artikeln… en av bilderna är faktiskt jag.

— Coco Gauff (@CocoGauff) 30 juli 2020

“En av bilderna är faktiskt jag.” Som ett svar på detta, Osaka skämtsamt svarade, “Han sa, nära nog.” Incidenten fattade eld strax efter Gauffs tweet. Människor blev blåsta av misstaget som tidningen skapade.

DYK DYPARE

”People magazines redaktör är en brittisk kille som råkar vara extremt rasist. Så ingen överraskning att de gjorde det här, sa ett fan. Medan en annan listigt skrev: “Jag trodde att vissa människor skulle se lite annorlunda ut efter karantän, men det här är en ganska stor förändring för Osaka.” Vad var/är din reaktion på denna händelse?

Gauffs rekord mot Osaka

Det japanska tennisesset är en av de spelare som har potentialen att besegra den 23 gånger Grand Slam-mästaren Serena Williams. Att ha henne som en rival är därför det bästa sättet att finslipa sina färdigheter.

Gauff har mött Osaka fyra gånger på planen och deras poäng är oavgjord på 2 vinster vardera. De låste först horn på hårdbanorna i US Open och där utklassade Osaka Gauff i raka set.

Men efter det, hämnades Gauff sitt nederlag genom att få den tvåfaldiga mästaren att gå ur Australian Open från åttondelsfinalen. Därefter säkrade de båda en vinst vardera.

RELATED ARTICLES

Mest populär