Friday, February 3, 2023
HemTennis17 år in i att samla in rikedomar på 40 miljoner dollar,...

17 år in i att samla in rikedomar på 40 miljoner dollar, avslöjar Serena Williams make brister i sin “affärsmässiga” attityd – “Hurt My Career”.

Serena Williams man Alexis Ohanian har skapat sitt eget arv i affärsvärlden. Medan Serena Williams gick i pension efter att ha dominerat sporten i nästan tre decennier, gjorde hennes man, den amerikanske internetentreprenören, sig ett namn efter att ha varit med och grundat den populära sociala mediesidan, Reddit. Ohanian öppnade nyligen upp om en sak som han vägrade göra medan han fortfarande var i början av sin entreprenörskarriär.

Efter att ha varit med och grundat Reddit har “Internets borgmästare” etablerat sin närvaro inom andra områden som kapitalinvesteringar och sportinvesteringar, och är för närvarande värd mer än 40 miljoner dollar. Eftersom han var en av de aktiva användarna av sociala medier, tog han till Twitter för att ge en glimt av de inledande stadierna av sin karriär inom entreprenörssektorn.

Serena Williams man om vad som påverkade hans karriär

Serena Williams man vände sig nyligen till sitt Twitter-konto för att förmedla sina åsikter om att se sina affärskamrater förändra sitt sätt att åsikter till tonerna av mäktiga människor med “status/inflytande”.

17 år in i min karriär + jag lär mig fortfarande hur mycket människor kommer att ändra/kompromettera sina åsikter för att stödja branschkollegor med status/inflytande. Att inte göra det här skadade förmodligen min karriär på några kortsiktiga sätt, men jag påminner mig själv om att jag spelar långsiktiga spel.

— AlexisOhanian7️⃣7️⃣6️⃣ (@alexisohanian) 12 december 2022

Han twittrade, “17 år in i min karriär + jag lär mig fortfarande hur mycket folk kommer att ändra/kompromettera sina åsikter för att stödja branschkollegor med status/inflytande. Att inte göra det här mer skadade förmodligen min karriär på några kortsiktiga sätt, men jag påminner mig själv om att jag spelar långsiktiga spel.”

DYK DYPARE

Medgrundaren av Reddit hävdar att trots att han närmar sig två decennier i teknikbranschen, lär han sig fortfarande om hur mäktiga människor förändrar andras åsikter genom position och inflytande. Han öppnade också hur att inte böja sig för inflytelserika människors nycker och fantasier kan ha bromsat hans tillväxt i de inledande stadierna.

Ohanian vill bli en “affärspappa”

Innan han blev pappa 2017 var den amerikanske affärsmannen helt engagerad i sitt arbete. “Internets borgmästare” har sedan dess lovat att vara ett gott exempel för sin dotter och vill att hon ska se honom skapa en ny värld.

Han diskuterade också hur hans identitet som affärsman och pappa är det som definierar honom mest. Ohanian vill visa sin Little Champ hur man driver ett framgångsrikt företag och samtidigt är en bra pappa. Han har varit väldigt involverad i nästan varje aspekt av sin dotters liv sedan det ögonblick han blev pappa, och när hans tennislegendfru återvände till sporten efter att ha fött barn.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär