Saturday, December 9, 2023
HemNBA120 miljoner dollar värda Pau Gasol och Real Madrid Legend förenas för...

120 miljoner dollar värda Pau Gasol och Real Madrid Legend förenas för att driva sportens framtid

Pau Gasol har nyligen slagit sig ihop med en Real Madrid-legend för att förbättra sportens kvalitet. LA Lakers-legenden gick i pension från NBA 2019. Efter det gick han till FC Barcelona för en kort period 2021 och bestämde sig snart för att hänga på sig stövlarna för alltid. Men Gasol är inte på humör för att luta sig tillbaka och koppla av under sina pensionsår. Nyligen blev 43-åringen en del av en supergrupp som kommer att fokusera på att förbättra den övergripande tillväxten av sport.

Han har varit en förespråkare för flera ändamål och har kämpat för dem genom åren. Dessutom är han också en stor varumärkesambassadör för sport i allmänhet, över hela världen.

Pau Gasols nästa uppdrag

Gasol anses ofta vara en av de bästa basketspelarna genom tiderna. Han gick med i NBA 2001 och fortsatte med att representera flera franchiseföretag. Men Gasols mest framgångsrika år var med Lakers. Hoop-fans vet vilken inverkan Gasol hade tillsammans med den bortgångne Kobe Bryant. Han är dock mycket mer än en stor basketspelare, till stor del tack vare hans arbete utanför banan. Nyligen samarbetade han med Iker Casillas att förändra idrottens framtid.

Enligt Revista Crowd stöds alliansen av Gasols affärsgren som heter GameChangers3. Teamet går samman för att åstadkomma en monumental förändring för det övergripande välbefinnandet i sportvärlden. Alliansen meddelade att de kommer att arbeta för att förbättra sport, hälsa, välbefinnande och näring för idrottare. Med ett mål att förändra livet med teknologi som kärnan i deras princip, uttryckte Gasol sin glädje över att ta detta steg. Han sa: “Teknik kan hjälpa oss att tillhandahålla innovativa lösningar som förbättrar människors liv. Jag känner mig lyckligt lottad att tillsammans gå vidare mot en hälsosammare framtid med Wayra och SportBoost.”

När tårarna rinner över Spaniens FIFA World Cup-triumf, uttrycker Lakers-legenden Pau Gasol känslor hos 47 519 628 människor

Pau Gasol är stor på socialt engagemang

Den spanska infödingen har alltid varit en aktiv individ hängiven åt flera sociala ändamål. 2003 tillkännagavs han som UNICEFs ambassadör. Bortsett från det startade han Gasol Foundation 2013 i syfte att skapa medvetenhet om hälsa bland vanliga människor. Gasol har också kämpat för flera saker för att bidra till jämlikhet inom sport. I maj 2018 skrev Gasol ett öppet brev som publicerades i The Players Tribune. I det brevet talade han om och försvarade kvinnors roll inom idrotten, särskilt som tränare.

Vad är dina tankar om Gasols partnerskap med Iker Casillas? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär