Wednesday, February 1, 2023
HemSurfing11x WSL-mästaren Kelly Slater tar en fräck grävning hos UFC-president Dana White...

11x WSL-mästaren Kelly Slater tar en fräck grävning hos UFC-president Dana White på Instagram

UFC-president Dana White hittar alltid en väg in i rampljuset. Nyligen skapade UFC-presidenten rubriker efter att han avslöjade att läkare en gång hade gett honom drygt ett decennium kvar att leva. Men när White tog till sociala medier för att dela chockerande före-efter-resultat av hans blodprov, hade surflegenden Kelly Slater något intressant att säga i kommentarsfältet.

Slaters fräcka kommentar kan mycket lätt tolkas som en utgrävning mot veteranpromotorn.

Kelly Slater tittar på Dana White

I går hade UFC-presidenten Dana White lagt ut en kort video på Instagram. Dana dyker upp i videon med Gary Brecka för att prata om hans senaste hälsorädsla och efterföljande tillfrisknande. “På 5 månader förändrade hans kille helt mitt liv,” sa Dana. I juni visade Danas blodprov livshotande nivåer av triglycerider. Danas triglyceridnivå var 764 när den borde ha varit 150.

Efter att Dana delade med sig av dessa chockerande blodprovsresultat från fem månader sedan kunde Slater inte låta bli att ta upp “F*** it Fridays” en veckovis kort videoserie på TikTok. “Det ser ut som att det tar en paus på fredag!?” skrev den legendariske surfaren. Det var dock en fräck digg eftersom Dana har ätit skräpmat i programmet i över ett år.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Dana White (@danawhite)

I videorna provar Dana olika kombinationer av mat. Som Mac and Cheese Chicken Tender Waffle Sandwich, Lasagne Pizza och Cheetos Elote med Mountain Dew Cake Smash. Men dessa livsmedel är höga i dåliga kalorier, som kolesterol, transfetter etc.

I videon visar Dana också sina förbättrade blodprovsresultat efter fem månader. UFC-presidenten sa också att han tillbringade de senaste fem månaderna efter Breckas 10x Health System. “Han fick de ner till vad, 143? Från 764 till 143. Totalt kolesterol från 243 till 173”, sa Gary. UFC-presidenten avslöjade också att han tappade 30 pund under processen.

Kelly Slater är ett stort UFC-fan

Den 11-faldiga vinnaren av världssurfligan tycker om att syssla med andra sporter. Förutom att spela golf följer Slater UFC och är ett stort fan. Kelly är också en brasiliansk jiu-jitsu-utövare. Slater har utövat BJJ i över ett decennium och är ett blått bälte. Även om Slaters fokus är surfing har han fortsatt att ägna sig åt golf och BJJ med lika kraft.

Under en intervju avslöjade Slater också att han är vän med olika UFC-fighters på grund av sin erfarenhet av BJJ. Surflegenden har också brottats med den kända MMA-anfallande tränaren Jason Parillo.

Vad tycker du om Kelly Slaters kommentar? Kommentera dina tankar nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär