Wednesday, February 21, 2024
HemBеlla D'Amico"# 10 ut": Georgia Tech Volleyball Star skriver en hjärtlig anteckning när...

“# 10 ut”: Georgia Tech Volleyball Star skriver en hjärtlig anteckning när hon bjuder på en 13-årig karriär

Inom kollegial volleyboll, har den framstående sättaren för Gеorgia Tech, gjort sig själv som utgångspunkten för säsongen 2023. Hon ledde Yellow Jackets till ett imponerande rekord på 18-3 och tog en kurs mot en fantastisk NCAA-turnering. Bortom spikarna och seten har idrottarens resa på volleybollplanen styrts av en önskan att påverka, med tron ​​som hennes ankare.

Som kulminerande en anmärkningsvärd 13-årig karriär, skriver hon, en före detta medlem i volleybolllaget i Georgien, ett hjärtligt meddelande i sociala medier och delar med sig av reflektionerna av sin atletiska odyssé. Hennes volleybolllampa säger adjö till en stjärnkarriär och lämnar ett outplånligt märke när hon graciöst kliver in i nästa kapitel, nu identifierat med akronymen “NARPs” (Non-Athhlеtic Regular Person).

En salva av känslor

Bella D’Amico avslöjade nyheten genom att skriva ett långt stycke på Instagram. I en uppriktig bildtext berättar hon: “Efter 13 år har min volleybollkarriär nått sitt slut.” Hon avslutade sitt inlägg medan hon skrev “# 10 ut” med hänvisning till hennes tröjnummer när hon förberedde sig för att hänga den för alltid. Istället omfamnar hon en ny identitet och kliver in i nästa kapitel i livet – en möjlighet att lära sig, växa, förbättra och utmärka sig. Även om volleyboll för alltid kommer att ha en speciell plats i deras hjärtan, är det dags för ett nytt äventyr.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Bella D’Amico (@belzyd01)

Hon uttrycker djup tacksamhet till GTVB och erkänner de exceptionella akademikerna, tjusningen med den vackra staden och den ständiga tillväxten av idrottsprogram. Men det som verkligen gjorde hennes upplevelse exceptionell var människorna – programmet blev hennes familj. Hon riktar sig till dem som banat väg för henne och tackar för att hon varit föredömliga förebilder och mentorer. För det nuvarande laget har hon blivit deras ivrigaste supporter. Nu, som alumn, förväntar hon sig ivrigt att behålla sin koppling till teamet när hon “officiellt gick med i NARPs”.

Resan med Georgia Tech Volleyball att fortsätta

Konceptet med NARPs (Non-Athletic Regular Person) tar i centrum och kastar ljus över tidigare idrottares liv. Bortom jublet och segrarna ligger en nyanserad berättelse där skådespelare ibland brottas med utbrändhet, förlust av passion eller känslan av att vara instängd i laglivets isolerade värld. Här är till idrottaren som fick varje poäng att räknas och den nya resan som väntar bortom volleybollplanen.

När hon reflekterar över sin resa, hävdar hon, om hon kunde spola tillbaka tiden, skulle hon inte ändra någonting som hon sa, “Om jag var tvungen att gå tillbaka i tiden, skulle jag inte göra något annorlunda.” Genom att välja Tech som 16-åring har hon etablerat den kompletta student-atletupplevelsen. Den resan kommer att fortsätta i ett nytt utseende.

Inlägget “# 10 ut”: Georgia Tech Volleyball Star Pens Heartfelt Notes as She Bids Adieu to 13-Year Career dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär