Saturday, December 9, 2023
HemBoxing10 miljarder dollar värt företagsvärvning Shakur Stevenson och Terence Crawford lämnar Floyd...

10 miljarder dollar värt företagsvärvning Shakur Stevenson och Terence Crawford lämnar Floyd Mayweathers skyddslingar och fans i vördnad

Logan Paul och KSI, kända för sin inflytelserika närvaro på YouTube, utökade sin räckvidd utanför sociala medier som PRIMEs ansikten. Logan Paul och KSI utökade varumärkets inflytande inom sportsportvärlden och visade upp stamtavlan för deras affärssatsning. Utöver deras inledande samarbeten med fotbollsjätten FC Bayern München och FC Barcelona har duon gjort betydande framsteg på stridssportarenan.

Varumärket PRIME har framgångsrikt inkänt affärer med anmärkningsvärda siffror som t.ex Israel Adesanya och Alexander Volkanovski. Deras samarbete tog ännu en spännande vändning med det senaste tillkännagivandet att PRIME har gått samman med professionella boxare Terence Crawford och Shakur Stevenson. Fansen gick amok efter att företaget meddelade att de skakade hand med de två bästa fighterna i boxningsvärlden.

Fansen är chockade över Terence Crawfords och Shakur Stevensons inblandning i Prime

För inte så länge sedan publicerade KSI, Logan Paul, Prime och Terence Crawfords fyra Instagram-konton om Primes nya partnerskap med “Bud” och “Sugar”. Dessutom, i bildtexten, pratade företaget om hur “stolt” det kändes över sådana partnerskap som hjälper till att lyfta så stora idrottare. Fansen visar också sitt stöd.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av PRIME (@drinkprime)

Tillsammans med fansen, Floyd Mayweathers skyddsling kommenterade också inlägget med en brand-emoji och visade därmed sitt stöd till Youtubers affärssatsning.

Ett av fansen sa att av alla samarbeten var detta det finaste av dem alla. De skrev: “Nä, det här var den bästa hittills…”

Ett annat fan berömde också energidrycksföretagets beslut att plocka fram stora talanger inom boxningen. De skrev: “Trevligt de två nästkommande amerikanska talangerna just nu, det här var ett smart val.”

Ett fan pratade om att detta var en fantastisk affär som KSI och Logan Paul har slutfört. De skrev, “Massiv affär! Boxningens nuvarande ansikte och boxningens framtida ansikte.”

Ett fan pratade om hur dessa meddelanden kommer ut som en överraskning från ingenstans. De skrev: “De överraskar bara människan varje dag.”

En Instagram-användare gav också sin respekt till männen bakom allt detta, KSI och Logan Paul. De skrev, “Bro respekt till Logan och Ksi där ute.”

Så fansen var alla positiva till detta beslut som togs av Logan Paul och KSI. Att döma av företagets framgångar hittills är det högst troligt att detta skulle visa sig vara lönsamt för Crawford och Stevenson.

Fans stod i kö i timmar för att få den exklusiva Prime guldflaskan

Den 10 november väntade en lång kö av unga fans på öppningen av London Prime Store-öppningen, eftersom de inte kunde vänta på att få tag på de exklusiva guldflaskorna. Enligt Business Insider övervann Ellie Whitby och hennes vän Emanuele Maccotta de fruktansvärda 15 timmarna av regn och 50-graders väder. Deras beslut att köa var spontant, som utlöste efter en nattlig promenad förbi butiken.

Whitby, ägaren till en YouTube-kanal med 290 000 prenumeranter, såg tillfället som en möjlighet att fånga engagerande innehåll för internet. På nära håll följde Steve Cooper, hjärnan bakom onlinegodis Emporium, Central Sweet Supply, som noterade en betydande uppgång i affärer relaterade till Prime under några senaste månaderna. Driven av de lönsamma pengarna försökte Cooper ta chansen att köpa de prisade guldflaskorna från spännande besökare. För närvarande visas flaskorna på Central Sweet Supply-webbplatsen för $171.

Så, det finns en annan vurm på gång med Prime bland ungdomar. Det växer till att bli ett av de mest framgångsrika affärsföretagen inom drycker runt om i världen. Vad är dina tankar om denna enorma tillväxt? Berätta för oss i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär