Friday, December 8, 2023
HemGolf10 månader efter hans tragiska bortgång öppnar proffsgolfarens kusin om sin hjärtskärande...

10 månader efter hans tragiska bortgång öppnar proffsgolfarens kusin om sin hjärtskärande hyllning till Brian Morris

Sorg är säkert den starkaste av alla känslor. Det driver oss på ofattbara sätt. Ibland kommer stor konst och kreativitet ut ur denna förvirrande process. Så var fallet med de berömda trehjärtade hattarna som skapades av Michael Sims efter hans kära kusin Brian Morris bortgång.

Brian Morris var verkligen en golfmästare. Hans ansträngningar och hans strävan att bli bättre gjorde honom ännu mer speciell. Sims känner igen det unika och hälsosamma Morris. Detta är uppenbart i lanseringen av hans nya tecken på kärlek. Låt oss dyka in!

Minns Brian Morris och hans teori om de tre hjärtan

Brian Morris lämnade ett ärr i hjärtat på alla inblandade i golfvärlden i januari 2023. Den professionella golfspelaren gick bort vid 55 års ålder efter en lång kamp mot cancer. Det outplånliga märket efter hans frånvaro från golfvärlden känns väl igen av alla hans fans. Hans kusin, Michael Sims, presenterade nyligen sitt minne med ett tecken på kärlek.

Morris hade den hjärtevärmande vanan att tagga alla sina textmeddelanden med tre hjärtan. De var en glad församling av röda, gula och gröna hjärtan. Till hans minne har Michael Sims skapat en specialiserad hatt som består av hans signatur tre hjärtan. Det var verkligen en tillfredsställande syn att se sin kusin överlämna denna hjärtliga gåva till Morris.

Michael Sims sa: “Brian var många saker; han utstrålade kärlek och livskraft. Han var faktiskt min kusin…Alla här omkring älskade honom. Han hade den största humorn och berättade de bästa historierna. Han levde ett liv. Och det var ungefär så den här hatten och de tre hjärtan kom till. Så han signerar varje sms med de tre hjärtan som den här kärleken…Det är bara ett bra minne av honom, och det känns bara alltid som att han är där med dig.”

Sims sågs komma ihåg den skickliga professionella golfaren nyligen. Han pratade om all lycka Morris skänkte till livet för människor runt omkring honom. 44-åringen förklarade också konceptet bakom lanseringen av golfkepsarna med tre hjärtan. Sannerligen, Morris har varit en inspiration för många, både i livet och i döden. Förutom att vara en ikonisk golfspelare, visade Morris också stor beslutsamhet när han kämpade mot cancer.

Morris kamp mot cancer

Brian Morris hade verkligen en evig livslust. Hans lejonhjärtade kamp mot cancer inspirerade många. Golfvärldssensationen kämpade tappert mot cancer i flera år. Han genomgick kemoterapi en gång var tredje vecka i mer än två år innan hans stadium fyra terminala cancer förtärde honom.

Även efter de svårigheter som livet hade ålagt honom, förblev Brian Morris alltid optimistisk på sin resa mot den dödliga sjukdomen, såväl som för omgivningen. Detta var uppenbart i hans tre-hjärtiga signatur sign-off till texter. Michael Sims innerliga tecken på kärlek till minne av sin kusin har fått många att få tårar fyllda av kärlek. Vad tycker du om den här gesten? Dela dina åsikter i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär