Wednesday, February 28, 2024
HemSoccer10 lag att vinna 4 ligatitlar i rad avslöjas när Pep Guardiola...

10 lag att vinna 4 ligatitlar i rad avslöjas när Pep Guardiola träffar Jamie Carragher, Gary Neville och Micah Richards

Manchester CityFormen på planen är för närvarande ganska turbulent. Detta ledde till kritik från populära fotbollsexperter, nämligen Jamie Carragher, Gary Neville och Micah Richards. Pep Guardiola slog också ut dem för att skydda sitt lag. Trots dramatiken är de fortfarande favoriterna att behålla Premier League-titeln. Här är lagen de skulle kunna stå på listan med om de vinner sin fjärde ligatitel i rad.

Amerikas favoritvideo idag

Listan bevisar att Pep Guardiolas lag jagar ett speciellt rekord. Deras prestationer i de kommande matcherna kommer att behöva förbättras drastiskt och kan visa sig vara säsongsavgörande.

Manchester City är en Premier League-titel ifrån att komma med i en elitlista med klubbar

Pep Guardiola har den unika chansen att bli den första Premier League-tränaren att vinna fyra ligatitlar i rad. Fördelen för Manchester City är att de har spanjorens erfarenhet. Tillsammans med Cityzens har han hjälpt sådana som Bayern München och Barcelona vinna tre ligatitlar i rad. Hans tre ligatitlar med Bayern och sedan deras fjärde under Carlo Ancelotti hjälpte dem att bli den första Bundesliga-klubben att vinna fyra titlar i rad.

De andra klubbarna på listan är franska giganter Paris Saint Germain, Lyon, Marseille och Saint-Etienne. Tillsammans med Barcelona, ​​deras rivaler, Real Madrid, finns också där. Medan i Italien, Torino, Juventusoch Inter Milan har rekordet. Pep Guardiola kommer att sträva efter att gå med i denna lista. Den spanska managern har också spelare med stora förmågor för att uppnå bedriften. Den 52-årige chefen har dock skapat rubrikerna av andra skäl. Han siktade på förståsigpåare efter att de kritiserat lagets prestation.

Många förståsigpåare kritiserade Manchester Citys försvarare för deras prestation mot Tottenham. Jamie Carragher, Gary Neville och Micah Richards var några av dem, eftersom de kritiserade laget för att visa självbelåtenhet. Men Pep Guardiola har kritiserat dem tillbaka. På en presskonferens, sa han, har jag inget att säga om förståsigpåerna. Jag kanske har fel, men jag tror inte att det handlar om självgodhet.

Han trollade också alla tre för att de misslyckades med att vinna fyra Premier League-titlar med sina respektive klubbar. Den spanska managern har dock också sagt att han är säker på att hans lag kan vinna sin fjärde titel i rad.

Manchester City kommer att sikta på att minska klyftan mellan ledarna Arsenal, som för närvarande är sex poäng före dem. Låt oss veta dina förutsägelser i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär