Sunday, December 10, 2023
HemNFL$10 000 böter på Commanders-spelare för sin roll i att avsluta Philadelphia...

$10 000 böter på Commanders-spelare för sin roll i att avsluta Philadelphia Eagles obesegrade säsong

Philadelphia Eagles svävade i skyarna den här säsongen. Medan de var obesegrade i 8 matcher tog deras lycka slutligen slut, eller man kan säga att olyckan drabbade dem. Efter matchen med Washington Commanders föll Eagles på svärdet och smakade nederlag för första gången.

Och för att lägga till kontrovers till mixen, missade domarna ett viktigt ansiktsmasksamtal som kunde ha vänt utvecklingen av spelet. Men NFL har erkänt misstaget och bötfällt gärningsmannen för hans handlingar.

NFL har utdömt en böter på 10 609 $ mot Washington linebacker Jamin Davis. Medan hans stopp var avgörande för hans lag eftersom det tvingade en omsättning för att få tillbaka bollen, tog han tag i ansiktsmasken på Eagles tight end Dallas Goedert.

DYK DYPARE

I färd med att få ned TE skadade LB sin rival. Davis har för närvarande ställt Goedert åt sidan med en axelskada efter tacklingen. Och medan funktionärerna missade samtalet på planen, ingrep NFL och straffade spelaren.

NFL fick böter #Befälhavare LB Jamin Davis 10 609 $ för onödig strävhet — tar tag i ansiktsmasken på #Eagles TE Dallas Goedert, som fumlade och fick en axelskada som gjorde att han hamnade på skadad reserv. Ingen flagga kastades. pic.twitter.com/ABDk2bpaqW

— Tom Pelissero (@TomPelissero) 19 november 2022

Säsongens 9:e match för Eagles var redo för ett spännande slut. Efter en tidig 4:e kvarts TD var ställningen 23-21, där Washington ledde matchen. Taylor Heinicke var dock snabb med att vända bollen med en interception. Ge Jalen Hurts och Philadelphia en chans att etablera en ledning. Med Commanders fans svettas över farten i spelet inträffade ett mirakel. Försvaret tog bort bollen från Goedert efter en påtvingad fummel.

Men det som utlöste ett dån i marken var att domarna saknade ett ansiktsmasksamtal på samma spel. Trots ett tydligt regelbrott landade ingen straffflagga på planen. Och efter en kontroll av fumblens giltighet, gjorde gästerna ytterligare ett field goal för att gå 5 poäng före.

Befälhavare tvingade fram många omsättningar

Trots det missade samtalet visste många fans att Eagles blåste spelet på egen hand. Fåglarna fick totalt 4 omsättningar. Av vilka 3 kom enbart under fjärde kvartalet. Även efter att ha fått tillbaka bollen efter fältmålet, blev det ytterligare en fumling av örnarna där Watkins gjorde en fångst djupt in i det rivaliserande territoriet men fick bollen att slå ut sina händer av en säkerhet från Washington.

Efter återkomsten av besittning till Eagles, i de döende minuterna av matchen, plockades en sidopassning från gräsmattan för en retur TD för att avsluta matchen på 32-21. Äntligen sätter stopp för den obesegrade säsongen för laget från Philadelphia.

RELATED ARTICLES

Mest populär